Blodmikroskopering

Ny teknologi innen helse

FRISK OG GLAD

Vi vet at altfor mange er trette, uopplagte og syke.
Er det interessant for deg å sjekke om du har et forbedringspotensiale? Ønsker du at du hadde mer energi, var lettere til sinns eller lettere i kroppen?

Synes du det ville føles tryggere å vite årsaken til dine plager og gjøre noe med dem,
i stedet for å døyve symptomer og bekymre deg for alt som kanskje kan skje?
Hvordan ville det føles å våkne hver morgen uten plager og glede deg til dagens gjøremål?
Frisk og glad!

Er du villig til å gjøre noe for å få det til?

HVA ER EN BLODANALYSE?

Jeg tar 3–4 dråper blod fra fingertuppen din, legger disse under et spesialmikroskop, og forstørrer mange tusen ganger. Jeg tar to tester – en av levende blod og en av tørket blod. All informasjon om deg er lagret i disse bloddråpene. Faktisk inneholder alle cellene i kroppen denne informasjonen. Den har alltid ligget der, men vi har ikke hatt teknologi eller kunnskap nok til å lese den før nå.

Du sitter sammen med meg og ser alt som rører seg inne i blodet ditt. Dette er ikke noe du «behøver å tro på», du ser det. Er blodcellene dine runde og fine, eller ser de dårlige ut? Har du bakterier, sopp eller parasitter? Vil du i tilfelle beholde dem, eller bli kvitt dem? Alt er opp til deg. Ut fra hva vi ser, gir jeg deg råd og tips om hva du kan gjøre selv.

Du bør regne med at det første besøket vil ta fra 1-2 timer. Det er viktig å finne årsaken til problemet og ikke bare symptomet.

MIN VIKTIGSTE OPPGAVE

Min viktigste oppgave er å hjelpe mennesker til å holde seg friske. Derfor er all ny teknologi som kan avsløre at noe bærer galt avsted utrolig interessant å jobbe med. Da jeg i tillegg har over 11 års erfaring innen helse, håper jeg at jeg kan bidra til at din hverdag kan bli bedre.

Hvordan vil du bygge kroppen din?

Det foretas en grundig undersøkelse av pasienten.

Målet er å finne årsaken til pasientens problem.

FRISKE ELLER SVAKE CELLER?
cell2cell1

Mikroskopisten

Guri Kjelle

478 84 021

guri@enkeljobb.com

Lillehammer

12645064_10156526040110346_7753302900646883411_n

Bestill time