Massasje

Massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel.

Derfor er massasje blitt et svært populært og etterspurt behandlingstilbud.

Behandlere: Liv Irene Lund Høgvoll

Massasje kan redusere omfanget av treningsverk, reumatiske plager, dårlig sirkulasjon, stress og spenningshodepine. Regelmessig massasje kan brukes hvis du har problemer med lymfesirkulasjon, høyt blodtrykk. Det kan gi bedre stress- og smertetoleranse og bedre kontakt med muskulatur og bedre koordinasjon.

Massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner. Massasjens viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenningene kan oppstå pga. dårlig arbeidsstilling, statisk belastning eller anstrengelse, men kan også ha mer følelsesmessige årsaker som stress, sinne, og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i f.eks. rygg, skuldre, nakke, hofter og knær.

Bedriftsmassasje Over halvparten av sykefraværet ved norske bedrifter skyldes plager i muskel-, skjelett og nervesystemet. 30 minutters massasje med jevne mellomrom kan ha stor innvirkning på arbeidsdagen.

Gi de ansatte økt velvære og trivsel på arbeidsplassen.

Gavekort Gi en gave for kropp og sjel!

Behandlingsmetoder

Massasjeterapeuten benytter seg av følgende behandlingsmetoder:

  • Klassisk massasje
  • Idrettsmassasje
  • Triggerpunktbehandling
  • Fibromassasje

Massasjeterapeutene

Liv Irene Lund Høgvoll

952 44 124

liv-irene@hogvoll.com

Lillehammer

Bestill time

Ring for og avtale time med den enkelte terapeut.